SeriousCallersOnly on 18/11/2010 at 15:52
[spoiler]I already had inv potions. Besides there are inv potions inside the enclosure too, and a shadow just to the right of the right gate.[/spoiler]
Limiting the sequence like this is kinda unintuitive.
maika on 19/11/2010 at 00:16
Fallen: Help please ... I have found the testament but how do I change the names of the heirs
kittykat on 19/11/2010 at 00:47
Quote Posted by maika
Fallen: Help please ... I have found the testament but how do I change the names of the heirs
There should be a
pen and paper on the desk where you found the testament, use on that
maika on 19/11/2010 at 01:14
Quote Posted by kittykat
There should be a
pen and paper on the desk where you found the testament, use on that Thanks
Giskard on 20/11/2010 at 14:50
Very great campaign! But how can I make that rat-poison?
Gratulálok a munkádhoz Sensut! nagyon jó érzés magyarként ilyen pályasorozatot látni!
Winter Cat on 20/11/2010 at 15:16
Giskard igaza van, Sensut. Mindenki a magyarítást várja. :)
Giskard on 21/11/2010 at 18:33
Köszi szépen Sensut!
Magamtól sohasem találtam volna meg azt a mérget annak ellenére, hogy futottam már legalább 4 kört.
Egyszerűen nem tudok betelni a játékkal, olyan jó érzés ezeken a helyeken szaladgálni. Majd szeretnénk cooperative modban játszani a "szerzeményeiden", de mivel minden fegyvert külön kell a játékosnak magához vennie, ezért eléggé meg kell majd osztanunk egymás között őket. Érdekes lesz :)
Viszont lenne 3 kérdésem még:
1. A Drakula 1.31-es verziójához van/lesz magyar fordítás? Én csak a régebbihez találtam, ami nem volt 100%-ban jó az 1.31-hez
2. Lesz a Bathory-hoz is fordítás? Valahol azt írtad, hogy dolgozol rajta annak ellenére, hogy helyből angolul készültek a szövegek. Nagyon örülné(n)k neki.
3. A "Báthory-sorozatod" a 2009-es filmből is merített? Mert a hangulatát nagyon jól visszaadja az ott látott környezetnek. (Sajnos a film nekem egyáltalán nem tetszett, pedig nagyon vártam, hogy megnézhessem végre)
Giskard on 22/11/2010 at 10:15
Szia Sensut!
Az All Souls Day-en körbefutrinkáztam a főteret és környékét, a könyvtár pincéjéből megszeretem a könyvet, jártam az öreglány kunyhójában is, megkuksiztam a varázsgömbjét, de nem tudom, hogy innen hova. Az alsó csatorna teljesen feltérképezve. Egy ajtón nem tudok össz-vissz bejutni, ami az öreglányhoz vezető ösvényen van félúton, a tábortűz mellett. Ott ahol fel kell mászni a fáklyákkal szegélyezett a szirtre.
Kérdés visszavonva! Sejthettem volna, hogy a mami nem most jött le a falvédőről...